ŞOK! ÖZEL HABER! Selin Ciğerci’ye mahkemeden 4 ay 25 gün hapis cezası

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında mahkemeden hapis cezası kararı çıktı.

Selin Ciğerci’nin bundan bir kaç yıl önce Rumeli Hisarında bir mekanda tartıştığı Özlem Parlu’nun açtığı dava sonucu bugün karara bağlandı.

gazetemag.com haberine göre Selin Ciğerci, eski eşi Gökhan Çıra’ya sosyal medyadan mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu’yu bir mekanda ifşa etmiş ve bu anları sosyal medyadan paylaşmıştı. Bu olay karşısında Özlem Parlu hukuk mücadelesini başlatıp Selin Ciğerci’yi mahkemeye verdi. Bugün görünen duruşma sonrası Selin Ciğerci hakkında 4 ay 25 gün hapis cezası kararı çıktı. Karar para cezasına çevrilmedi. Özlem Parlu şimdi yine Selin Ciğerci hakkında cana kast suçundan bir üst mahkemeye giderek tazminat davası açacak.

 

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.