Şebnem Ferah en doğal haliyle geri döndü!

Şebnem Ferah koronavirüsün ilk çıktığı mart ayından itibaren kendini karantinaya aldı. Aylardır evden çıkmadığı bilinen ünlü şarkıcının misafir bile kabul etmemesi çok konuşuldu. Konserlerinde ağır sahne makyajı ile görmeye alışık olduğumuz Şebnem Ferah’ın son hali sosyal medyada dikkat çekti.

Rock müziğin sevilen ismi Şebnem Ferah makyajsız son hali ile dikkatleri üzerine çekti. Koronavirüsün Türkiye’de ilk görülmeye başlandığı mart ayından itibaren evden dışarı çıkmayan ünlü şarkıcının son hali merak konusu olmuştu.

Konserlerinde ağır sahne makyajı ile görmeye alışık olduğumuz Şebnem Ferah’ın bir seneye yakın olan karantina sürecinde boş durmadığı da biliniyor. 49 yaşındaki ünlü isim, evinde müzik çalışmalarını sürdürüyor. Piyano ve gitara ağırlık veren Şebnem Ferah’ın karantina sürecinde yeni şarkılar da yazdığı konuşuluyor.

blank

Ev alışverişini yardımcılarına yaptıran ve evine misafir kabul etmeyen Şebnem Ferah, takipçileri ile sosyal medya hesaplarında etkileşim halinde. Zaman zaman hayranları ile sosyal medya hesabından iletişime geçen Şebnem Ferah, yaptığı paylaşımlarla kendini unutturmuyor.

Evden çıkmadığı için son hali merak konusu olan Şebnem Ferah, Instagram hesabından doğal görüntüsünü yansıttığı makyajsız pozları ile dikkat çekti.

Şebnem Ferah’ın son hali olan makyajsız fotoğraflarına beğeni yağdı. Öte yandan ünlü isim daha önce de makyajsız yaptığı paylaşımı ile büyük ilgi görmüştü.

Şebnem Ferah ayrıca sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı eski konser fotoğrafları ile kalabalık kitlelere şarkı söylediği konser günlerine özlem duyduğu paylaşımları ile dikkat çekiyor. “Sağlığımız yerinde, sevdiklerimiz yanımızda olsun… Konserlerde kavuşabilelim, hayatı kutlayabilelim. Herkese mutlu huzurlu yıllar” yazdığı yeni yıl paylaşımı olsun, “Özledim, çoğu bitti azı kaldı” yazdığı son paylaşımı olsun hayranlarına ve konser verdiği günleri dönmek istediğini belli ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.