Burak Deniz, 36 yaşındaki ünlü model Didem Soydan ile aşk yaşıyor

Maraşlı dizisi ile ekranlara geri dönen Burak Deniz’in popülaritesi artmaya devam ediyor. Alina Boz ile başrollerini paylaştığı Maraşlı’da Celal karakterindeki başarılı performansı ve yakışıklılığı ile fırtınalar estiren ünlü oyuncunun özel hayatı da hayranları tarafından merak konusu oldu. Karizması ve oyunculuğu ile ön plana çıkan Burak Deniz’in sevgilisi bakın hangi ünlü model çıktı.

Atv ekranlarında yayınlandığı günden itibaren çok sevilen ve pazartesi akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen Maraşlı’da Celal karakteri ile çok konuşulan Burak Deniz’in özel hayatı da dizi takipçileri tarafından mercek altına alındı.

Başrollerinde Burak Deniz Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten gibi isimleri buluşturan Maraşlı dizisi ekranların çok konuşulan yapımları arasında şimdiden yerini aldı. Mahur karakterini canlandıran Alina Boz ile Burak Deniz, ekranların yeni ikilisi olarak dikkat çekiyor.

Yeni dizilerinde yakaladıkları uyum ile büyük beğeni toplayan başrol oyuncularının özel hayatları da merak konusu oluyor. Özellikle Burak Deniz’e olan yoğun ilgi sosyal medyada da gözle görülür şekilde artıyor. Hayranlarının yakın markaja aldığı yakışıklı oyuncunun sevgilisinin kim olduğu ise çok merak ediyor.

blank

Burak Deniz, 36 yaşındaki ünlü model Didem Soydan ile aşk yaşıyor. Uzun bir süredir beraber olan sevgililer basına birlikte çok görüntü vermeseler de aşkları doludizgin devam ediyor.

Didem Soydan geçtiğimiz günlerde muhabirlerin kendisine yönelttiği “Uzun zamandır sizi Burak Bey ile de göremiyoruz” sözleri üzerine “Beni Burak ile hiç göremediniz” yanıtı ile gündeme gelmişti. Sözleri ile kafaları karıştıran ünlü modelin Instagram hesabında sevgilisi Burak Deniz ile birlikte paylaşımının olmaması da dikkat çekiyor.

Öte yandan Burak Deniz cephesinde de durum pek farklı değil. Ünlü oyuncunun Instagram hesabında geçen yılın ekim ayında sevgilisi Didem Soydan’ın da yer aldığı bir paylaşım bulunuyor. İşte Burak Deniz’in “Enfes bir geceden sıcacık bir kare iyi ki :)) iyi ki varlar…” notuyla paylaştığı o tek kare:

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.