Samsung çift ekranı test ediyor

Samsung’un çift ekranlı sıra dışı telefonu, iddialara göre gerçeğe dönüşmeye sandığımızdan çok daha yakın.

Güney Kore’den gelen raporlara göre Samsung, yakında çift ekranlı prototipinin testlerine başlayacak. Bu cihaz, bir süredir konuşulan katlanan telefona hazırlık niteliğinde bir model olacak.

Samsung’un ilginç telefonunun 180 derece dışarıya doğru katlanabildiği ve ortada geniş bir menteşeyle birbirine bağlı iki OLED ekran panelinden oluştuğu iddia ediliyor. Sammobile’a göre ismi açıklanmayan kaynaklar, Samsung’un 2.000 – 3.000 arasında telefonun bileşenleri için sipariş verdiğini söylüyorlar. Bu bileşenlerin bu senenin ilk yarısında üretilecek çift ekranlı telefonlarda kullanılacağı iddia ediliyor.

Güney Koreli firma, iddiaya göre bir katlanabilir telefon üzerinde daha çalışıyor. Project Valley kod adıyla anılan bu cihaz, Galaxy X olarak da tanınıyor ve dışarıya doğru katlanan, tek bir esnek OLED ekrana sahip.

Telefonların geleceğini ve elimize yakın bir gelecekte ulaşıp ulaşmayacağını Samsung’un testlerden alacağı sonuçlar belirleyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.