Şahin İnan ‘Vefasız’

Arabesk fantezi tarzı şarkılarıyla büyük hayran kitlesine ulaşan Şahin İnan, söz ve müziği kendisine ait ‘Vefasız’ adlı şarkısına Antalya’da klip çekti.

Erken Müzik Yapım çatısı altında çalışmalarını yürüten Şahin İnan’ın klip yönetmenliğini Kadir Atalay yaptı. Lara Bölgesi’nde başlayan çekimler Konyaaltı plajlarında devam etti. Yaz sezonu şarkısı olarak adlandırdığı parçasının hareketli olduğunu belirten Şahin İnan, “30 kişilik bir kadro ile çalışıyoruz. Klipte ana oyuncumuz ve dansçılarımızı göreceksiniz. Çok güzel bir şarkı. Sözleri duygusal ama bir o kadar da hareketli bir şarkı” dedi.

Bir yıl içinde 7’nci single albümünü çıkardığını vurgulayan İnan, “İki şarkının hazırlığı içindeyim. Eylül ayı sonlarına doğru bu zamana kadar okuduğum şarkıları tek CD albümünde toplayacağız” diye konuştu.

Klip yönetmeni Kadir Atalay ise şarkının ilk kez yayınlanacağını belirtti. Cuma günü müzik kanallarında ve dijital platformlarda video klibin yayınlanacağını hatırlatan Atalay, “Klipte Antalya’nın doğal güzellikleri ön planda olacak” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.