Sahibinden ‘Flash Haber TV’ çıkışı

Kayyum atanan Flash TV’nin adı Flash Haber TV olarak değiştirilmesinin ardından kanalın ortaklarından Mehmet Emin Göktuğ, “Flash TV’nin isim ve varlıklarını kullanarak, ‘Flash Haber’ adı altına yayın yapanlara karşı hukuksal süreç başlatılmıştır” dedi.

Daha önce kayyum atanan Flash TV kanalının ortaklarından Mehmet Emin Göktuğ, yeni açılan ‘Flash Haber TV’ ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. “Flash TV’nin isim ve varlıklarını kullanarak, ‘Flash Haber’ adı altına yayın yapanlara karşı hukuksal süreç başlatılmıştır” diyen Göktuğ, “Daha önce şirket yönetim kurulundan habersiz olarak olası bir fon desteğiyle ele geçirilmiş Flash TV’ye yapılan saldırının yeni bir halkasıdır” ifadelerini kullandı.

Ekim 2021’de iş insanı Ömer Ziya Göktuğ’un patronluğunda yayın hayatına yeniden başlayan Flash TV, yayın hayatına son vermişti. 16 Mart’ta kayyum atanan Flash TV, 15 Nisan itibarıyla yayın hayatına son verdiğini duyurmuştu.

Kanaldan yapılan açıklamada, Ömer Ziya Göktuğ’un ölümü sonrası ortakların anlaşmazlığa girdiği ve ulusal yayıncılık lisansını yenilenemeyerek yayınlara son verildiği duyurulmuştu.

KANALIN ADI DEĞİŞMİŞTİ

Flash TV’den yapılan açıklamanın ardından, kanalda bir değişiklik yaşanmıştı. 16 Nisan, saat 00.00 itibarıyla Flash TV yerini, Flash Haber TV’ye bırakmıştı.

Flash Haber TV ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

“Anayasal haber alma hakkı çerçevesinde, her fikir ve kuruma eşit mesafede, tarafsız ve özgür yayıncılık prensipleri ile dünyada ve ülkemizde gelişen olaylar, şeffaf, yalın ve doğru şekilde artık Flash Haber TV’de.”

Kanalın logusunun değiştiği görülürken aynı zamanda yeni web sitesinin de “flashhabertv.com” olduğu belirtilmişti.

FLASH TV’NİN SAHİBİNDEN, ‘FLASH HABER’ ÇIKIŞI

Son olarak yaşananlara basın açıklamasıyla sert bir tepki gösteren Flash TV’nin sahibi Mehmet Emin Göktuğ, “Flash TV’nin isim ve varlıklarını kullanarak, ‘Flash Haber’ adı altına yayın yapanlara karşı hukuksal süreç başlatılmıştır” dedi.

“Haklı hukuki süreçleri ve kanunlara arkadan dolanarak, kaçma ve oldu bittiyle Flash TV’nin talan edilmesine müsaade edilmeyeceğini” belirten Göktuğ, “Flash Tv’nin maddi manevi haklarını korumada asla taviz verilmeyeceğini kamuoyunun bilgisine sunarım” ifadelerini kullandı.

FLASH TV’YE SALDIRININ YENİ BİR HALKASI

Açıklamada, “Kayyum yönetimindeki Flash TV yayınını sona erdirirken, marka hakkına da tecavüz niteliğindeki isimler; aynı frekanstan, başka bir şirketin yayınının yapılması daha önce şirket yönetim kurulundan habersiz olarak olası bir fon desteğiyle ele geçirilmiş Flash TV’ye yapılan saldırının yeni bir halkasıdır” sözlerine yer verildi.

Mehmet Emin Göktuğ imzasıyla yapılan açıklama şu şekilde:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.