Müzik festivali Babil Fest için geri sayım başladı

Babil Sanat organizasyonuyla gerçekleşecek olan Konya’nın en büyük müzik festivali Babil Fest için geri sayım başladı.

Sanatsal ve kültürel etkinlik alanında gerçekleştirdiği organizasyonlar ile sanatseverleri ünlü isimler ile buluşturan Babil Sanat, Mayıs ayında Konya’da bugüne kadar yapılmış en büyük müzik festivali olan Babil Fest’e imza atıyor.

20-21-22 Mayıs tarihleri arasında Konya Selçuklu Kültür Merkezi Açık Hava Sahnesi’nde, Karnaval medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan festivalde, Türkiye’nin en başarılı ve son dönemin en popüler isimleri festival katılımcıları ile buluşacak. Festival, Konya Selçuklu Kültür Merkezi’nde yapılan ilk müzik festivali olma özelliği de taşıyor.

Adamlar, Ceren Gündoğdu, Dedublüman, Emircan İğrek, Feridun Düzağaç, Gülçin Ergül, İkilem, Kendimden Hallice, Manuş Baba, Moğollar, Norm Ender, Sena Şener, Tuğkan, Mary Jane, Touche, The Away Days, Maran Marangöz ve Bedelsiz gibi isimlerin performanslarıyla, festival katılımcıları üç gün boyunca müziğe doyacak.

blank

Babil Fest Sahnesi:

1. Gün (20 Mayıs)
Emir Can İğrek
Moğollar
İkilem
Gülçin Ergül
Mary Jane
Touche

2. Gün (21 Mayıs)
Feridun Düzağaç
Norm Ender
Tuğkan
Dedublüman
Ceren Gündoğdu
The Away Days

3. Gün (22 Mayıs)
Adamlar
Sena Şener
Manuş Baba
Kendimden Hallice
Maran Marangöz
Bedelsiz

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.