Mahkum’da birbirinden yeni gelişmeler oluyor! Hangi oyuncu diziden ayrılıyor?

FOX TV’nin dikkat çeken yeni sezon dizilerinden Mahkum’da birbirinden yeni gelişmeler oluyor. Kavak Yelleri, Kara Emek, İstanbullu Gelin gibi önemli projelerde boy gösteren oyuncu Anıl İlter, yeni sezonda dizide yer almayacak.

FOX’un MF Yapım imzalı, İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’nın başrolünde yer aldığı reyting rekortmeni dizi “Mahkum” her perşembe seyirciyi ekran başına topluyor.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Anıl İlter ve usta aktör Talat Bulut’un oynadığı dizide yakında bir ayrılık yaşanacak.

A. Volkan Kocatürk yönettiği diziden Anıl İlter ayrılacak. Güçlü kalem Uğraş Güneş’in yazdığı dizide başarılı oyuncu Anıl İlter, Savcı Tahir karakterine hayat veriyordu.

“Innocent Defendant” dizisinden uyarlanan dizi savcı Fırat’ın onur mücadelesini beyazcama taşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.