Emel Yıldırım’ın ev sahipliği yaptığı kermeste Aşkım Kapışmak söyleşi düzenledi

Sevilen isim Bedri Usta’nın da katıldığı ve davetlilere içli köfte dağıttırdığı organizasyonda beraber röportaj veren isimler yeni bir projenin de haberini verdiler.

Bedri Usta ve Emel Yıldırım’ın birlikte bir Youtube kanalı açacağı, kanallarında sosyal sorumluluk projelerine de yer vereceklerini belirterek kimse aç kalmasın kimse evsiz kalmasın diyerek projeninin startını vereceklerini acıkladılar. Köprü altından geldiğini söyleyen Bedri Usta, “bizim gibi insanlar olduğu sürece karnı aç olan kimse olmasın istiyoruz” dedi. İhtiyaç sahipleri için projeler geliştirdiklerini duyan Aşkım Kapışmak’ta röportaj sırasında projeye katılmak istediğinin müjdesini verdi.

blank

EMEL YILDIRIM’DAN KARA LİSTE!

Sosyal Medyasında sıkça arkadaşlarının projelerini duyurduğunu ve destek verdiğini söyleyen Emel Yıldırım, kendi projesine destek vermeyen ünlü isimleri kara listeye aldığını ve sosyal medya hesaplarından da çıkartacağını söyledi. Bir çok ünlü isim ile dostluğu olan Emel Yıldırım gazetecilerin bu listeye kimler girdi sorusuna ise sosyal medya hesabımdan kimleri çıkartırsam onlar bu listeye girmiş olucak diyerek merak uyandırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.