Pınar Günay “Senden Sonra”

Bestecilik, eğitmenlik, vokalistlik çalışmalarıyla müzik dünyasının her noktasında kendini kanıtlayan Pınar Günay, ilk single çalışması “Senden Sonra” sonra ile kariyerinin en iddialı çıkışını yaptı.

Söz ve müziği kendisine ait olan “Senden Sonra” isimli parçasını güçlü sesi ve yorumuyla seslendiren Pınar Günay, müzikseverlerin kalbinde vazgeçilmez bir yere sahip olmaya hazırlanıyor. Pınar Günay ilk single’ı hakkında, “Senden Sonra beni heyecanlandıran bir şarklı oldu, umarım dinleyen herkesi aynı şekilde etkiler” açıklamasını yaptı.

Düzenlemesini Can Alper’in, mix ve mastering’ini Arıkan Sırakaya’nın yaptığı, Meriç Memikoğlu tarafından Stüdyo Arı’da kaydedilen şarkıya Production 451 -Garov Vram tarafından da klip çekildi. Uzun yıllar Türk rock müziği piyasasına damgasını vurmuş olan Aslı Gökyokuş’un vokalistliğini yapan ve yer aldığı bütün projelerde adından söz ettirmeyi başaran Pınar Günay’ın “Senden Sonra” single’ına Apple Music, Spotify ve diğer tüm dijital platformlardan ulaşmak mümkün.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.