‘Hababam Sınıfı Yeniden’ de Hafize Ana kızıyla beyazperdede olacak

‘Hababam Sınıfı’nın en az öğrencileri kadar meşhur Hafize Anası, ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ filminde, 2019 yılında kızıyla beyazperdede olacak!

Aynı oklulun, aynı sınıfında, aynı sıralarda okuyan öğrencilere 2019 yılında zili, Hülya Duyar’n canlandırdığı ‘Dudu’ çalacak! Dudu, Adile Naşit’le hafızalara kazınan Hafize Ana’nın kızı olarak, adeta öğrencilerin koruyucu meleği gibi görev başında!

blank

ONUN CEZASI ANNE TERLİĞİ!

Hababam’ın haylazları Duba Nuri (Sami Aksu), Format Hasan (Fırat Albayram), Racon Faruk (Giray Altınok) , Yakışıklı (Yusuf Çim) ve Düldül (Hasan Say), Dudu’nun (Hülya Duyar) meşhur anne terliğiyle hizaya geliyor!

5 Nisan’da vizyona girecek ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ filminin yapımcılığını HANN, yönetmenliğini ise Doğa Can Anafarta üstleniyor.

YouTube video

Filmin Konusu:

Türkiye’nin en efsanevi sınıfında, eğitim devam ediyor! Gelmiş geçmiş en eğlenceli sınıfta, kuşaklar boyu süren gelenekler de her yıl, ustalara saygısını da unutmadan aynı coşkuyla yerine getiriliyor!

Bu yılın yeni öğrencileri, hocaları ve birbirinden renkli karakterleriyle Hababam Sınıfı, yeni öğretim yılında büyük bir heyecan içerisinde. Çünkü, Özel Çamlıca Lisesi yeniden karma eğitime geçiyor ve okula yatılı kız öğrenciler geliyor!

Sınıfa yeni gelen kızlar ve Hababam erkekleri arasındaki tatlı rekabet elbette çok eğlenceli anlara da gebe! Kızlar ve erkekler birbirine meydan okurken, elbette her şey süt liman gitmiyor.

Hababam’ın haylazları Duba Nuri, Format Hasan, Racon Faruk, Yakışıklı ve Düldül, sınıfa yeni katılan kız öğrencilerle beraber önce rakip sonra müttefik olarak eğlenceli bir maceraya çıkıyorlar!

Hababam Sınıfı Yeniden ekibinden saygı duruşu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.