Özlem Yıldız’ın fakirlik isyanı

Özlem Yıldız, ‘fakirlikten halk teknesine biniyor’ haberlerine uzun bir metinle isyan etti.

Şimdilerde oğluyla birlikte tatilde olan Özlem Yıldız bir halk teknesi turunda görüntülerinin çıkmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sinan Serter’le evli olduğu zamanlarda yaşadığı lüks hayatla magazin sayfalarında kendisine yer bulan Yıldız, bu defa yemek dahil 60 liraya düzenlenen bir tekne turunda çıktı magazin muhabirlerinin karşısına… Bodrum Akyarlar’da bir pansiyonda konaklayan Özlem Yıldız çıkan haberlere yanıt olarak bu seçimin kendi tercihi olduğunu söylerken, yaşadıklarının utanılacak bir şey olmadığının altını çizdi ve şunları yazdı:

blank

“Bu fotoğrafı bugün çektik. Aslında yarın paylaşacaktım ama bekleyemedim. Az evvel bir haber okuduğum için söyleyecek iki lafım var. Yaklaşık 25 sene oldu benım Akyarlar’ı tanımam. Bodrum değil Akyarlar sevdalısı olmak başka. Köyümün güzellikleri o kadar çok ki… Salaş… Çok hemde. Çay bahçesiyle, bakkalıyla, insanıyla Bodrum’dan çok başka. Belki de buydu beni bağlayan. Her yıl bır klasiktir ailemle buradaki tatilim. Ve her yıl yine klasiktir tekne gezilerimiz. Pardon halk teknesi yanlışlık olmasın. Çocukluktan başlayan bu keyifle oğlum da tanışınca o da aynı keyfi aldı. Evlendiğimde de eski eşim bu sevdamı bildiğinden biz yine buraya geldik. Yine aynı yani her şey bende bizde değişen hiçbir şey olmadı. Gel gelelim işler bozuldu sonrası malum. Biz yine aynı biz ama. Köyüm, halk teknem hep var. Bugün de işte bu halk teknesindeydim. Her yıl olduğu gibi. Hatta eski eşim de Demir’i özlediğinden bize katıldı. Öyle mutlu öyle keyifli bir gündü ki. Şimdi bakıyorum da benim halk teknesiyle çıkmam yıllar önce özel yatlarla gezerken şimdi bunu tercih etmem dramatik bir dille haber olmuş. Yapmayın arkadaşlar kimsenin bundan utandığı ya da ezildiği yok. Her şey o kadar olması gerektiği gibi ki. Fotoğrafa bakın ben çok sevdim. Ben mutlu oğlum çok mutlu. İçinde olduğum milyon dolarlık tekne değil belki. Sizce önemi var mı? Hayatı maddiyatla ölçmeyeli ben çok zaman oldu. Yani sonuç şu ki ben halk teknemle de köyümle de mutluyum siz beni daha çok halk teknesinde çekersiniz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.