İŞTE! Koronavirüs salgınında 14 Gün Kuralı’na uymayan ünlüler!

Dünyaya hızlı yayılan koronavirüs salgını son olarak ülkemizde de görüldü. 14 Gün Kuralı’na göre yurt dışından gelenlerin tedbir amaçlı 14 gün boyunca evlerinden çıkmamaları gerekiyor. İşte yurt dışına çıkan ve ülkemize dönen ünlü isimler.

Beren Saat ile Kenan Doğulu, Londra’da kısa bir tatil yaptı. Beren Saat’in doğum gününü kutlayan çiftten Kenan Doğulu dönüşte bir etkinlikte görüntülendi. Şarkıcı 14 Gün Kuralı’na uymadığı için eleştirildi.

blank

Hacı Sabancı sevgilisi Nazlı Kayı’yla birlikte Slovenya’daydı.

Işın Karaca da doğum gününü yurt dışında kutladı. Şarkıcı sevgilisi Can Yapıcı ve arkadaşlarıyla birlikte Amsterdam’a gitti.

Işın Karaca – Can Yapıcıoğlu

Şeyma Subaşı’nın İtalyan sevgilisi Guido Senia iki gün önce Tel Aviv’den İstanbul’a geldi. Çift önceki akşam Harbiye’de bir partiye katıldı. İkilinin bu tavrı tepki çekti. Ardından İçişleri Bakanlığı’nın harekete geçmesiyle Şeyma Subaşı ve sevgilisi dün geceyi Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirdi. Hastanede bir gece kalan çiftin koronavirüs test sonuçları ‘negatif’ çıkınca çift, 14 günlük karantina için evlerine gönderildi.

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş bir iş seyahati için Barselona’ya gitti. Çift yurda döndü.

Ebru Şallı – Uğur Akkuş

Maldivler’den dönen Özlem Yıldız, 2013 yılında boşandığı eski eşi Sinan Serter ve oğulları Demir’le Levent’te bir restoranda görüntülendi.

Özlem Yıldız
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.