Bikinili objektiflere yakalanan Demet Akalın’ın son görüntüsü şoke etti

Özlem Yıldız ve Demet Akalın'ın Çeşme tatilleri tüm hızıyla devam ediyor. Bikinili objektiflere yakalanan Demet Akalın'ın aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Kızı Hira ve arkadaşlarıyla Çeşme’de tatilde olan Demet Akalın, sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı. Yakın arkadaşı Özlem Yıldız ile önceki gün The Beach Of Momo’da denize giren Akalın kızı Hira’yla saatlerce denizin keyfini çıkardı.

blank

Demet Akalın ve Özlem Yıldız, deniz çıkışı duş aldıktan sonra localarını döndü. Bu sırada da görüntülenen eski mankenlerden Akalın, kilolarıyla dikkat çekti.

Bir dönem podyumların aranan ismi olan Akalın’ın kilo aldığına dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları “Karantina yaramış” gibi yorumlar yaptı.

demet akalın kilo
Demet Akalın
özlem yıldız bikini
Özlem Yıldız
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.