Özge Özpirinçci’nin pişmanlığı!

Meslektaşı Burak Yamantürk’le mutlu bir evliliği olan Özge Özpirinçci, geçtiğimiz kasım ayında Mercan’ı kucağına aldı. Özge Özpirinçci, kızının adı ile ilgili pişmanlığını dile getirdi. Güzel oyuncu, “Keşke kızıma Üzüm ismini koysaydım” şeklinde konuştu.

2021 yılında kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile Marmaris’te sade bir nikahla dünyaevine giren Özge Özpirinçci, geçtiğimiz kasım ayında kızını kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşadı.

blank

Arnavutköy’de görüntülenen güzel oyuncu, yeni proje iddiaları hakkında “Yeni proje yok. Siz yaptınız ama öyle bir durum yok. Benim için yok ama film çekiliyor tabii ki” açıklamasında bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in oğullarına Kurt Efe adını vermesi sorulan Özpirinçci, “Kurt Efe gayet tatlı, güzel bir isim. Keşke ben de Üzüm koysaydım diye düşünüyorum. Ama Mercan ismi kızıma çok yakıştı” dedi.

Tatil planlarından bahseden güzel oyuncu, “Yazın Mercan’la tatil yapacağım, ilk aile tatilimiz olacak. Gayet sakin ve güzel bir yaz geçirmeyi diliyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.