Yeniden bir araya gelen Didem Soydan ile Burak Deniz’in ilk görüntüleri

Geçtiğimiz Ekim ayında yollarını ayıran Burak Deniz ile Didem Soydan, ilişkilerine ikinci bir şans verme kararı aldı. Barışmalarının ardından ilk kez yan yana görüntülenen Burak Deniz ile Didem Soydan, kameralara poz vermeyi ihmal etmedi.

İlişkilerine ikinci bir şans vererek magazin gündemine bomba gibi düşen Burak Deniz ile Didem Soydan, önceki gün ünlü oyuncunun Arnavutköy’deki evine girerken objektiflere yansıdı.

DİDEM SOYDAN İLE BURAK DENİZ İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen ünlü çift, ilişkilerine ikinci bir şans verdiklerini açıkladı. Son olarak Şahmeran dizisinin çekimlerini tamamlayan Burak Deniz ile Didem Soydan, kameralara poz vermeyi ihmal etmedi.

Ünlü çift, “Gördüğünüz gibi her şey çok güzel gidiyor. Daha sonra uzun uzun konuşalım.” diyerek evlerine girdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.