Özel halk otobüslerinden ücretsiz yolcu kararı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği son iki aydır belediyelerle arasında oluşan anlaşmazlıkların ardından yeni bir karar aldığını duyurdu. Gerçekleştirilen açıklamada, bundan böyle sadece ayın 1’i ile 4’ü arasında ücretsiz yolcu taşınacağı bildirildi.

Yaklaşık iki aydır devam eden özel halk otobüsleri ve belediyeler arasındaki ücretsiz yolcu taşıma tartışması kaldığı yerden devam ediyor.

Son olarak Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş’tan bir açıklama geldi.

NTV’de yer alan habere göre; Soydaş, “Türkiye genelindeki tüm özel otobüsleri yalnızca ayın 1’i ile 4’ü arası ücretsiz yolcu taşıyacak. Geriye kalan 26 gün taşımayacak” ifadelerini kullandı.

SÜREKLİ OLARAK BEDAVA OLACAK
Şehit aileleri, gazi aileleri, emniyet mensupları ve basın mensupları ise ücretsiz taşımadan sürekli olarak yararlanabilecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.