Oyuncu Demet Özdemir cesur bikinisiyle dikkatleri üzerine çekti

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimleri için önümüzdeki günlerde İstanbul'a dönecek olan Demet Özdemir, tatilin son günlerinin tadını çıkartıyor.

Oyuncu Demet Özdemir, Çeşme’de denize girerken görüntülendi.Bikinisi ile plajın dikkat çeken ismi olan oyuncunun keyfi yerindeydi.

Demet Özdemir
Demet Özdemir

Suyun içinde arkadaşının anlattıkları karşısında gülme krizine giren Demet Özdemir, denizden çıktığında hala gülmesi ile dikkat çekti. Demet Özdemir, suyun içinde arkadaşının anlattıkları karşısında gülme krizine girdi.

Demet Özdemir
Demet Özdemir

Güzel oyuncunun denizden çıkarken hâlâ gülmesi dikkat çekti.

Suyun içinde bol bol kahkaha atan Özdemir’in keyfinin bir hayli yerinde olduğu gözlemlendi. Oyuncu, deniz sonrası tüm günü locasında güneşlenerek geçirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.