“Ölümlü Dünya” yoğun istek üzerine 11 Mayıs’ta yeniden vizyona giriyor

Yapımcılığını Taff’ın üstlendiği, başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı komedi ve aksiyon filmi “Ölümlü Dünya” yoğun istek üzerine 11 Mayıs’ta yeniden vizyona giriyor.

Yönetmenliğini Ali Atay’ın, senaryosunu Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel’in kaleme aldığı sezonun en başarılı filmlerinden olan ‘Ölümlü Dünya’ kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için seyircisiyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

SORGU SAHNESİ ÇOK SES GETİRDİ

Vizyonda olduğu dönemde seyircilerin büyük beğenisini toplayan filmin, sorgu sahnesi çok ses getirdi.

Mermer Ailesi’nin kuşaklar boyunca çalıştığı teşkilata ters düşmesiyle yaşanan birbirinden komik olayları konu alan filmin çok konuşulan sorgu sahnesi paylaşım rekorları kırmaya devam ediyor.

İşte o sahne:

https://www.youtube.com/watch?v=9byq9_3WfL8

Ölümlü Dünya’ Hikaye:

‘Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.