‘Öldükten sonra bedenimi aslanlar yesin’

Ünlü komedyen ve oyuncu Ricky Gervais öldükten sonra bedenine yapılması gerekeni açıkladı. Aslanlara yem olmak isteyen ünlü komedyen ‘Bu şekilde hayvanlara en azından bir şey geri vermiş oluruz.’ sözleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

İngiliz komedyen, aktör ve film yapımcısı Ricky Gervais, geçtiğimiz gün ‘The Tonight Show with Conan O’Brien’ programına konuk oldu. Gervais, kendisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü komedyen öldükten sonraki isteğiyle izleyenleri şaşırttı.

Gervais, bedeninin Londra Hayvanat Bahçesi’ndeki aslanlar tarafından yenilmesini istediğini açıkladı. Vegan olan Gervais, “Bu şekilde hayvanlara en azından bir şey geri vermiş oluruz.” ifadelerini kullandı.

Ricky Gervais
Ricky Gervais

RICKY GERVAIS KİMDİR?

Rick Gervais, 25 Haziran 1961’de İngiltere’nin Reading kentinde Dünyaya geldi. Tam adı Rick Dene Gervais’tir. İngiliz komedyen, aktör, film ve dizi yapımcısıdır.

Kardeşleri Larry, Marsha ve Bob ile birlikte Reading, Berkshire’daki Whitle varoşlarında doğdu ve büyüdü. Hayatını Berkshire’da geçiren Gervais, eğitim hayatını İngiltere’de tamamladı. İkizler burcu olan İngiliz isim, Londra’da University College London’da eğitimini tamamladı.

Gervais asıl ününü arkadaşı olan Stephen Merchant ile birlikte yazarlık ve yardımcı yönetmenlik yatığı The Office dizisi ile sağladı. Ardından Ekstras dizisinde Andy Millman dizisi ile ön plana çıktı. Ghost Town, Müzede bir gece gibi sinema filmleri de ön plana çıkmasında etkili olan yapımlar arasında yer almıştır. Üç kapalı gişe stand-up komedi turnesine çıktı, çok satan Flanimals kitap serisini yazdı ve The Ricky Gervais Show’da Merchant ve Karl Pilkington ile birlikte yer aldı. Yaptığı mizah ofansif mizah oalrak bilinen komedyenin en öne çıkan özelliği ise sert eleştirilerinin olmasıdır. Ayrıca oyuncu, 7 BAFTA, 4 British Comedy Ödülü, 3 Altın Küre, 2 Emmy ve 1 Screen Actors Guild Ödülü dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.