Merve Şarapçıoğlu’nun iddialarına Berk Oktay sert çıktı!

Özel görüntülerinin ifşa olması nedeniyle Merve Şarapçıoğlu ile davalık olup evliliklerini noktalayan Berk Oktay, saat krizi yaşandığı iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Şimdilerde Yasak Elma dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Berk Oktay, geçtiğimiz gün Yeniköy’de objektiflere takıldı. Merve Şarapçıoğlu hakkında sorulan soruları yanıtlayan Berk Oktay, saat iddialarına sert çıktı.

YouTube video

Berk Oktay, basın mensuplarının, ‘Eski eşiniz Merve Şarapçıoğlu’yla aranızda bir saat krizi yaşandı. Neler söylemek istersiniz?’ sorusuna ‘Bunlara sadece gülüp geçiyorum. Çok şükür hayatım güzel gidiyor. Güzel bir işim ve güzel giden bir ilişkim var. Bunların dışında başka şeylerle ilgilenmiyorum. Rüzgar sadece kayadan toz alır. Gerekli hukuk işlemlerimi sürdürüyorum, devam eden davalar da var. Bugüne kadar bütün davalarımı da kazandım. Bundan sonrakilere de adalet gerekli cevabı verecekti’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.