Okula dair her şey D&R’da!

Öğrencilerin tatlı telaşı başladı, yazın sonuna doğru gelirken yeni eğitim-öğretim yılının heyecanı herkesi sardı. Öğrencilerin okulda ihtiyaç duyacakları her türlü ürünü bir araya getiren D&R, okul alışverişinin en keyifli halini, fırsat kampanyalarıyla sunuyor.

Tatilin bitecek olması, tekrardan okula dönmek kulağa hüzünlü gelse de, her yeni dönemin öğrencilerin hayatına hareket getirdiği de bir gerçek. D&R, oldukça kalabalık olan okul ihtiyaçları listesindeki ürünleri pek çok farklı seçenekle sunuyor. Onlarca alternatif arasından size en yakın hissettiğiniz ürünleri seçerek yeni eğitim-öğretim yılını pozitif bir şekilde karşılayabilirsiniz.
Minik öğrencilerin vazgeçilmez dostu okul çantaları, elbette listenin başını çekiyor. Lol markalı Frozen, Spiderman, Rafadan Tayfa, Elif’in Düşleri çantalarıyla çocuklarınızı sevindirebilir, yeni döneme enerjik bir başlangıç yapmalarını sağlayabilirsiniz. D&R’da çocuk çantası, beslenme kutusu ve çocuk matarası ürünlerinde yüzde 30 indirim fırsatı da sunuluyor!

Okul dendiğinde akla gelen ilk ürün olan defterler; kareli, çizgili, telli, sert ya da yumuşak kapaklı, farklı boyutlardaki modelleriyle D&R’da öğrencileri bekliyor. Kurşun ve renkli kalemler, silgiler, kalem tıraşlar ve tüm bunları bir arada tutabileceğiniz kalem kutuları da rengarenk, göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. D&R, okula dönüş kampanyasıyla pek çok ürüne indirimlerle sahip olma fırsatı sunuyor. Faber-Castell ve Adel’in tüm boyama ürünlerinde yüzde 25, Gıpta markalı defterlerde yüzde 30 indirim, alışveriş için D&R’ı tercih edenleri bekliyor. Bic’in seçili ürünlerinden alanlar, ikinci ürünü yüzde 50 indirim ile alıyor. Aynı zamanda seçili Maped ürünleri, 1 alana 1 bedava fırsatıyla D&R müşterilerini bekliyor.

Lise ve üniversite öğrencileri için vazgeçilmez olan kulaklık, speaker ve e-okuyucu gibi elektronik aletler de D&R’da rahatlıkla bulabileceğiniz ürünler arasında. Doğal ve basılı kitap netliğinde okuma deneyimi sunan Kobo Clara HD ile milyonlarca yerli ve yabancı kitaba ulaşabilir, 6 bin kitabı cihazınızda saklayabilirsiniz. Beats Solo 3 ve Ultimate Ears Wonderboom ile ders arasında müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.