ŞOK! Yeşim Salkım, ağza alınmayacak laflarla Demet Akalın’ı yerin dibine soktu!

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım Beyaz Magazin canlı yayınında ağza alınmayacak laflarla Demet Akalın’ı yerin dibine soktu. Üstelik hedefinde sadece Demet Akalın değil, ünlü yapımcılar Polat Yağcı, Samsun Demir, Hande Yener ve Gülben Ergen’de vardı.

CANLI YAYINDA BÜYÜK ŞOK!

Bir haber sitesinin Hande Yener ve Demet Akalın barışmasından sonra Gülben Ergen ve Yeşim Salkım’ın da barışmasını beklediklerinin yazması üzerine Yeşim Salkım Beyaz Magazin canlı yayınında ateş püskürdü. İşte Yeşim Salkım’ın polemiliğin fitilini ateşleyecek o çok sert açıklamaları.

YouTube video

“BUNLARIN HEPSİ SOYTARI’’

‘’Demet Akalın, Hande Yener ve Gülben Ergen canlı şarkı okuyamıyor. Bu insanlarla aynı kefeye konulmak istemiyorum, çıldırıyorum.

‘’Bunlar müzisyen değil soytarı.’’

‘’Birbirlerinin çocuklarına iğrenç emojiler koy, sonra da barış. Bunlar müzisyen değil, bunlar showgirl’ler. Her şey para için, bunların yapımcıları da öyle. Benim ağzımı açtırmasınlar. Beni vasıfsız, kalitesiz bir kadın gibi görüp Gülben Ergen’le barışacak yazmalarına sinirlendim. Olacak iş değil.”

Bakalım Demet Akalın, Hande Yener, Gülben Ergen, Samsun Demir ve Polat Yağcı Yeşim Salkım’ın zehir zemberek açıklamalarına nasıl karşılık verecek!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.