Kaan Urgancıoğlu, sevgilisi Burcu Denizer ile nikah masasına oturdu

Yargı dizisinin Savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, sevgilisi Burcu Denizer ile nikah masasına oturdu. Yargı’nın Savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu’nun nikah fotoğrafına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Yargı dizisinde oynadığı Savcı Ilgaz rolü ile şöhretini arttıran ve son dönemin en popüler oyuncularından birisi olan Kaan Urgancıoğlu, sevgilisi Burcu Denizer ile evlendi. Kaan Urgancıoğlu siyah bir takım elbise giymeyi tercih ederken eşi Burcu Denizer ise gelinlik yerine beyaz takım giymeyi tercih etti.

blank

İki ismin nikah fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

FOTOĞRAFI GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE İLK KEZ PAYLAŞMIŞTI

Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz günlerde Burcu Denizer’in fotoğrafını ilk kez paylaşmıştı. Kaan Urgancıoğlu tarafından evlilik iddiasıyla ilgili “Şimdilik öyle bir planları yok” açıklaması gelmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.