Oğuzhan Koç günler sonra İstanbul’da

Mayıs ayının ilk haftası çıktığı konser maratonunda yurt içi ve yurt dışında konserler veren Oğuzhan Koç günler sonra İstanbul’a yine konser vermek için döndü.

İSTANBUL (İGFA) – Önceki akşam İstanbul’un kültür ve sanat yaşamını dünya sahnesine taşıyan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, kapsamında sahneye çıkan Oğuzhan Koç İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşattı.

İzdiham yaşanan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali konserinde eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarıyla iki saate yakın sahne ‘de kalan Oğuzhan Koç konser maratonuna Konya, Bursa, İzmir, Bartın, Antalya olmak üzere arka arkaya konserlerle devam edeceği öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.