Nusret Gökçe, o hakaretten dolayı tazminat ödeyecek!

Eski çalışanı Ali İhsan Kandil’in açtığı tazminat davasında 35 bin TL ödemeye mahkum olan Nusret Gökçe, hakaret davasında da 8.700 TL ödeyecek.

Ünlüler ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin gözde etçisi olarak bilinen Nusret’in sahibi Nusret Gökçe, eski şefi Ali İhsan Kandil‘in kendisi hakkında açtığı ikinci davayı da kaybetti.

gazetemag.com un haberine göre Nusret Gökçe, 2015’te restoranında erkek müşterilerinde olduğu ortak masaya kadın müşterileri de oturttuğu gerekçesiyle Kandil’le tartışmıştı ve işten atmıştı. Kandil mahkeme ifadesinde ”Nusret Gökçe’ye ait Nusret Steak House’da müşteri yoğunluğu nedeniyle gelen bayan müşterileri, erkek müşterilerin yanına oturtmak zorunda kaldım. Onlar da beni Nusret Gökçe’ye şikayet etmiş. Şikayet üzerine yanıma gelen Gökçe bana, ’Sen mi kadınları oraya oturttun p…..k, karı mı pazarlıyorsun benim dükkanımda? Gebertirim lan seni. S… git buradan, seni kovuyorum diyerek bana hakaret etti” demişti. İstanbul 7. İş Mahkemesi, Gökçe’nin Kandil’e 35 bin TL tazminat ödemesine hükmetmişti.

“TAZMİNATI BİLE ÖDEMEYE YANAŞMAYINCA NUSRET’E İCRAYA GİTTİK”

İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen hakaret davasında ise mahkeme, Nusret Gökçe‘nin Ali İhsan Kandil‘e hakaret ettiği gerekçesiyle 87 gün adli para cezası karşılığı olan 8700 TL ödemesine karar verdi. Mahkeme ayrıca daha önce sabıkası bulunmayan Gökçe’nin 5 yıl süresiyle denetimli serbestlik tedbirine tabi tutulmasına da hükmetti. Davadan vazgeçmesi için Nusret Gökçe‘nin araya hatırlı insanları koymasına rağmen özür dilemediğini ifade eden Kandil “Benim alakam olmayan konuya müdahil oldum. Nusret’le mahkemelik oldum. İş mahkemesindeki davada 35 bin lira kazandım. Tazminatı ödemediler. Biz de icraya gittik. Mahkeme sürecinde iki sene iş bulamadım. 3 senede Azerbaycan, Kazakistan ve Moskova’da çalışmak zorunda kaldım. Aldığım tazminatla da kendi işletmemi kurdum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.