Muazzez Ersoy ve Kutsi aynı sahneyi paylaştı

Balıkesir’de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ‘Aromaterapi Festivali’ Türk Sanat Müziğinin güçlü yorumcusu Muazzez Ersoy ve ünlü sanatçı Kutsi’nin sahne aldıkları muhteşem konserle başladı.

Aynı sahneyi paylaşan ikili Balıkesirlilere sanat dolu bir gece yaşattı.

Ören Plajı Konser Alanında düzenlenen etkinlikte 25 bin müzikseverin alanı tıklım tıklım doldurduğu gecede Muazzez Ersoy ve Kutsi keyifli bir konsere imza attı. Müzik keyfi ünlü sanatçı Kutsi’nin sahnesiyle başladı. ‘Sana Ne’, ‘İlan-ı Aşk’, ‘Kalbim’ gibi en sevilen hitlerini art arda seslendiren başarılı sanatçı, hayranlarına tam anlamıyla eşsiz bir gece yaşattı. İlerleyen dakikalarda duayen sanatçı Muazzez Ersoy’un sahne almasıyla coşku ikiye katlandı. Ersoy, ‘Sevemedim Karagözlüm’, ‘Kader Diyemezsin’, ‘Bir Fincan Kahve Olsan’, ‘Kahverengi Gözlerin’, gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Renkli repertuarıyla coşkuyu doruklara çıkaran usta sanatçı, hareketli sahne şovu ve bitmek bilmeyen enerjisiyle müzikseverleri mest etti.

blank

Eğlencenin bir an olsun azalmadığı bu özel etkinlikte Muazzez Ersoy ile Kutsi’nin düetleri geceye damgasını vurdu. ‘Samanyolu’ ve ‘Doğum Günü’ parçalarını birlikte seslendiren ikili alkış yağmuruna tutuldu. 3 saat boyunca sevenlerine müzik dolu bir gece yaşatan ünlü sanatçılar, Balıkesirli müzikseverlere hafızalardan çıkmayacak bir gece armağan etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.