Nilgün Belgün “Aşk ve Komedi” oyunu ile yeni sezonu Amerika’da açacak

Aşk ve Komedi oyunu ile yeni sezonu Amerika’da açacak olan Nilgün Belgün hazırlıklarını tamamladı. Amerika yolcusu olan usta oyuncu 11.500 kilometre uzaktaki seyircileriyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Altı sezondur kapalı gişe oynayan “Aşk ve Komedi” de kendi hayatından kesitlere yer veren Nilgün Belgün, yedinci sezonun ilk oyununu 20 Eylül’de Los Angeles’ta sahneleyecek. 24 Eylül’de San Diego, 27 Eylül’de San Jose ve 29 Eylül’de Seattle’da gerçekleşecek oyunlarla turne devam edecek.

Altı sezon boyunca iki kez New York olmak üzere , Londra, Paris, Zürich ve Bregens gibi şehirlerde tiyatro severlerle buluşan Nilgün Belgün, Amerika dönüşü tek kişilik müzik ve dansın buluştuğu bir kadın hikayesi oyununun ilk Türkiye gösterisi de 6 Ekim Pazar günü Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.