Neymar’dan sürpriz “7. Koğuştaki Mucize” paylaşımı

PSG’nin dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Neymar’dan sürpriz “7. Koğuştaki Mucize” paylaşımı geldi. Yıldız futbolcu, filmi izlerken hüngür hüngür ağladı.

PSG forması giyen Brezilyalı yıldız Neymar, koronavirüs nedeniyle vaktini Brezilya’daki evinde geçiriyor. Antrenmanlarını aksatmayan Neymar, kalan zamanında da dizi ve film izliyor. 28 yaşındaki Neymar son olarak, dijital içerik platformu Netflix’te Türk yapımı 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi.

Netflix’te yayınlandıktan sonra tüm dünyada büyük beğeni kazanan ve birçok ünlü ismi ağlatan 7. Koğuştaki Mucize, Neymar’ı da ağlatmayı başardı.

“ÇOCUKLAR GİBİ AĞLADIM”

Neymar, Instagram’dan yaptığı paylaşımda filmi çok beğendiğini söylerken, “Çocuğu olanlar benim bu filmi izledikten sonraki duygularımı daha iyi anlar. Çok güzel film, izlerken çocuklar gibi ağladım” ifadelerini kullandı.

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize, 5,3 milyon kişi tarafından izlenerek Türkiye’de 2019 yılının en çok izlenen filmi olmuştu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.