Neymar Al-Hilal’e transfer oldu! Yılda 150 milyon euro kazanacak

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Fransız devi Paris Saint-Germain’den ayrılan Brezilyalı yıldız Neymar’ı resmen kadrosuna kattığını açıkladı.

Fransız devi PSG’nin Brezilyalı yıldızı Neymar’ın yeni adresi belli oldu. Birçok dünya yıldızı gibi Suudi Arabistan’ın yolunu tutanlar kervanına katılan Neymar, Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jorge Jesus’un teknik direktörlüğünü yaptığı Al Hilal’e transfer oldu.

100 MİLYON BONSERVİS
Al Hilal, Neymar için PSG’ye yaklaşık 100 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Suudi ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayan Neymar, yılda 150 milyon euro kazanacak. Fransız devi Paris Saint-Germain ile toplam 173 maça çıkan yıldız futbolcu, 118 gol atarken beş kez Ligue 1 şampiyonluğu yaşadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.