Başarılı oyuncu Aslı Aybars, kültür sanat dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor

Öne çıkan tiyatro oyunlarını inceleyip, başarılı tiyatro oyuncuları ile söyleşiler gerçekleştiren Aslı Aybars, perdelenen birçok tiyatro oyununun bilinmeyen yönlerini izleyicilerine aktarıyor.

Kendi Youtube kanalı üzerinden hazırlayıp sunduğu içeriklerle büyük ilgi toplayan Aslı Aybars, son olarak ‘’Waterproof’’ oyununun başarılı oyuncuları Hande Doğandemir, Aslı İnandık, Bala Atabek, Başak Daşman ve İdil Sivritepe ile bir araya gelerek sahnelenen oyuna dair keyifli bir söyleşiye imza attı.

1966’da Galler’de gerçekleşen, Dünya tarihinin en büyük madencilik kazalarından sayılan “Aberfan Faciası”ndan esinlenerek kaleme alınan Waterproof’u kendi oyuncuları ile sahnesinde değerlendiren Aslı Aybars, oyuna ve oyunculara dair bilinmeyen birçok konuyu gün yüzüne çıkarttı.

Neşeli ve samimi bir sohbet eşliğinde gerçekleşen söyleşi izleyenlerden tam not aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.