Neslihan Atagül’den Hollywood atağı! Dünyaca ünlü isimlerle aynı sete çıkacak!

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, kısa bir süre önce Sefirin Kızı dizisine veda etmişti. Sağlık problemleri nedeniyle projeden ayrılan Atagül, hayranlarını korkutmuştu. Geçtiğimiz günlerde HOLA’ USA dergisine kapak olan ünlü oyuncudan bir müjde daha geldi. Atagül’ün, Penelope Cruz’la aynı filmde oynayacağı ortaya çıktı.

Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı’na, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle veda eden Neslihan Atagül, şu an farklı projeler ile gündeme geliyor. Amerika’nın en çok okunan yayınlarından ‘HOLA! USA’ dergisine kapak olan güzel oyuncu, Hola dergisinin Amerika edisyonunda kapak güzeli yapılan ilk Türk unvanını almayı başardı.

blank

Dergiye birbirinden güzel pozlar veren Atagül’e sürpriz bir teklif geldi.

Hollywood yolcusu olduğu öğrenilen Neslihan Atagül, başrollerini dünyaca ünlü yıldız Penelope Cruz ve İspanyol aktör Luis Tosar’ın paylaştığı ‘En Los Margenes’ filminin kadrosuna seçildi.

Neslihan Atagül, bu hafta içerisinde yapımcılarla online olarak ilk görüşmeyi yapacak.

Juan Diego Botto’nun yazıp yöneteceği filmin çekimlerine yıl sonuna doğru başlanacağı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.