Rasim Öztekin’le ilgili acı gerçek ortaya çıktı!

Kalp krizi geçirmesi nedeniyle tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin’le ilgili acı gerçek ortaya çıktı. Öztekin’in iki ay önce ağabeyi Zeki Bülent Özker’i kaybettiği ortaya çıktı.

YouTube video

Pazar günü evinde arkadaşları ile mesajlaşırken fenalaşan ve kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan usta oyuncu Rasim Öztekin’in hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu. Rasim Öztekin’in ölüm haberi Türkiye’yi sarsarken acı gerçek ortaya çıktı.

62 yaşında hayata veda eden Rasim Öztekin, iki ay önce de abisi Zeki Bülent Özker’in ölümüyle büyük bir acı yaşamıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ağabeyi Zeki Bülent Özker’in vefat haberini duyuran Rasim Öztekin şu ifadeleri kullanmıştı:

‘Sevgili Abimi sonsuza uğurladık. Artık abimsizim… Nurlar içinde yat’

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.