Neslihan Atagül 1 milyondan fazla beğeni aldı

Neslihan Atagül yeni paylaşımları ile sosyal medyaya damga vurdu. Sefirin Kızı’nın Nare’si olarak ekran macerasını sonlandıran ünlü oyuncunun Instagram hesabından “Bir zamanlar…” notuyla yaptığı ve doğal güzelliğini gözler önüne serdiği paylaşımları dikkat çekti. Ünlü oyuncunun paylaşımı 1 milyondan fazla beğeni aldı.

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteri ile adından söz ettiren Neslihan Atagül, yayın hayatına devam eden diziden geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle ayrılarak sevenlerini üzmüştü.

İyileşme süreci devam eden Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından hayranları ile etkileşim halinde. Son dönemdeki paylaşımları ile olsun açıklamaları ile olsun sağlığı hakkında iyi olduğunun sinyallerini veren ünlü isim paylaşımlarına hız kesmiyor.

Instagram’da yaklaşık 12 milyon takipçisi bulunan Neslihan Atagül, hayranları tarafından dikkat çeken yeni bir paylaşıma imza attı. Sosyal medyayı aktif kullanan 28 yaşındaki sevilen oyuncunun Instagram’dan “Bir zamanlar…” notunu düşerek hayranlarına sunduğu son fotoğrafları büyük ilgi gördü.

Güzelliğine atıfta bulunulduğu binlerce yorum alan Neslihan Atagül’ün hayranları ünlü oyuncunun sanatsal pozlarına kayıtsız kalamadı.

Sevilen oyuncunun paylaşımları 1 milyondan fazla beğeni aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.