Cedi Osman ve Ebru Şahin aşkı bitti mi?

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin ve ünlü basketbolcu Cedi Osman’ın ayrıldığı yönünde çıkan haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. Ebru Şahin’in menajerinden konuya ilişkin açıklama geldi.

Cedi Osman ve Ebru Şahin’in birlikteliği hakkında magazin gündemini değiştirecek iddialar ortaya atıldı. Ebru Şahin’in sosyal medya hesaplarını kapatması ünlü çiftin ayrılığına yoruldu.

blank

Kulaktan kulağa ünlü çiftin ayrıldığı konuşulurken Ebru Şahin’in menajerinden konuya ilişkin açıklama geldi. Şahin’in menajeri, ‘Sosyal medyasını kapatma nedeni ayrılık değil. Sadece bir süreliğine sosyal medya detoksuna girdi’ dedi.

Ebru Şahin ilişkisi hakkında geçtiğimiz günlerde şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Birbirimizde her gün yeni bir şey keşfediyoruz. Ben ilişkilerin insanları farklılaştırdığını düşünüyordum. Ama şu an birbirimize; özgürlüğümüzden ve karakterimizden feragat etmeden, her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum.’

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.