Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’u öfkelendirecek cevap

Star TV’de ekrana getirilen Benzemez Kimse Bize adlı programın final yapmasının ardından Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasındaki kavga şiddetini artırarak büyüyor. “Divan” dediği için Bülent Ersoy tarafından 1 liralık tazminat davası açılan Mustafa Keser sert cevap verdi. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Keser, “Karşı tarafa açılan tazminat davası, davacının kendine biçtiği değer kadardır” sözleri ile eski partnerini kızdıracak.

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser’in sunuculuğunu üstlendiği Benzemez Kimse Bize programı Star TV ekranlarında 2 bölüm kalabildi.

Mustafa Keser, programın Bülent Ersoy’un yaptığı kaprisler nedeniyle bittiğini iddia etti. Keser, “Bana, ‘Keserrr’ diye bağırıyor, babanın uşağı mı var? Seni Diva değil, divan yaparlar. Seni sekize katlayacak isimler var. Divalık sana mı kaldı? Erkek tonuyla okuyor. Zeki Müren gitmiş, o kalmış… Hadi oradan… Kendini bir halt sanıyorsun. Canlı yayında bizi imtihan etsinler, kaybeden kazananın elini öpsün” sözleri ile kavganın fitilini ateşlemişti.

“HADDİNİ AŞANA CEVAP VERİRİM”
Bülent Ersoy’da Söylemezsem Olmaz programına konuşarak “Haddini aşana cevap veririm, şahitlerle ve delillerle söylenenleri çürütürüm. Zaten program, benim programımdı. Oturduğum koltuk, ona battı. Ondan rahatsız oldu. Bana bir oda hazırlanmış, görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu?

“DİVA’ DENMEZMİŞ DE BENİ DİVAN YAPARLARMIŞ”
Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim varsa bile bir dirhem kalmaz. ‘Diva’ denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Aklınca 1980 öncesinden beni vurmak istiyor. Şöhretim Türkiye sınırları dahilinde değil, dünyada. Benim annem bir sene önce öldü. Sen bir sene önce annesi vefat eden birine bu kelimeyi nasıl kullanırsın? Kavgada söylenmez bu kelime! Çok çirkin bu söylem, ben seni Allah’a havale ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Keser de YouTube kanalından video yayınlayarak Ersoy’a cevap verdi. Keser, şu ifadeleri kullandı: “Ben orada fıkralar anlatıyorum, millet gülüyor, onları küfür olarak addetmiş. Benim ağzım kesinlikle küfürlü değildir. Bir tek kişi ‘Mustafa Keser bana küfür etti’ diyemez. TV’lerde ‘anama küfür etti’ diye ajitasyon yapıyor, söylediklerime cevap vermiyor. ‘Belgelerle çıkacağım’ dedi hala ortada belge yok”

1 LİRALIK DAVA AÇTI
Mustafa Keser’in açıklamalarının ardından Bülent Ersoy hareketi geçti ve 1 liralık tazminat davası açtı. Dava açılmasının ardından Keser, sosyal medyadan Ersoy’a sert cevap verdi.

BÜLENT ERSOY’U KIZDIRACAK CEVAP
Keser, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda “Karşı tarafa açılan tazminat davası, davacının kendine biçtiği değer kadardır” sözleriyle, Ersoy’u hedef aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.