İŞTE! İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli’ye taktığı altın kemerin fiyatı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses bir süredir aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Tatlıses’in gelinine düğün hediyesi olarak taktığı altın kemerin fiyatı dudak uçuklattı.

YouTube video

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli 7 Ekim’de düzenlenen lüks düğün ile nikah masasına oturdu. İbrahim Tatlıses, gelini için oldukça pahalı bir düğün hediyesi tercih etti.

Epey ağır ve kalın olduğu görülen bir altın kemeri gelinine hediye eden İbrahim Tatlıses, kesenin ağzını açtı. İddialara göre; İbrahim Tatlıses’in düğün hediyesi olarak taktığı altın kemerin fiyatı 450 bin TL.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.