Bülent Ersoy: Arayın, doktorum gelsin

Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde konser öncesinde fenalaştı. Sahne alacağı mekana doktoru çağrılan Bülent Ersoy, ancak aldığı onay sonrası sahneye çıkabildi.

Bülent Ersoy’dan korkutan bir haber geldi. Şimdilerde Dünya Güzellerim Masada adlı YouTube programında yayın yapan Bülent Ersoy, bir yandan da sahne çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü şarkıcı son olarak sahne öncesinde fenalık geçirdi.

BÜLENT ERSOY’DAN YÜREKLERİ AĞZA GETİREN HABER

İkinci Sayfa adlı magazin sayfasında yer alan habere göre; Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Maslak’ta sahne almak için bulunduğu mekanda fenalaştı. Ersoy yardımcılarına, “Arayın, doktorum gelsin” diye seslendi. Yaklaşık bir saat süre dinlenen Ersoy, doktorunun kontrolü sonrası izin vermesinin ardından sahneye çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.