Mustafa Ceceli’nin en büyük korkusu ne?

Ünlü şarkıcı, aranjör Mustafa Ceceli, Emel Yalçın’ın Milyon TV’de her cumartesi 23.00 da yayınlanan sanat dünyasının popüler isimlerini ağırladığı programının konuğu oldu. Mustafa Ceceli, programda samimi açıklamalarda bulundu.

Emel Yalçın’ın ‘En büyük korkun ne?’ sorusuna;

“Asansörden çok korkuyorum. Çok emin olduğum, bildiğim yerlerde asansöre biniyorum. 20 katlı binada göze alıp mecburen asansör kullanıyorum. Bu konuda fobik birisiyim” yanıtını verdi.

Müzikal kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan sanatçı “Şarkıcılığa adapte olmam biraz zaman aldı. Sahneye ilk çıktığım yıllarda elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırıyordum. Sonra dans dersleri almaya başladım ama bu içten gelen yetenek. Dans konusunda yetenekli olduğumu düşünmüyorum, eşimde benimle aynı fikirde” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.