Murat Yıldırım ile eşi İmane Elbani, Amerikalı şarkıcı Pitbull’un klibinde oynadı

Murat Yıldırım ile eşi İmane Elbani, Pitbull ve Jessica Sutta’nın ‘When A Girl Loves A Boy’ şarkısının klibinde oynadı.

Murat Yıldırım evliliği İmane Elbani’ye uğurlu geldi. Evlendikten hemen sonra birçok reklam teklifi alan Faslı yenge, şimdi de eşiyle birlikte Pitbull ve Jessica Sutta’nın klibinde rol aldı.

TEKLİF YAĞIYOR

Ortadoğu ve Balkanlar’da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yıldırım’la ‘When A Girl Loves A Boy’ şarkısının klibinde oynayan İmane Elbani için bu teklif ilk değil. Güzel oyuncuya daha önce de Orta Asya’nın ardından Kuzey Afrika ülkesi Fas’a açılan ünlü bir giyim markasının reklamlarında oynaması için teklif götürülmüştü. Faslı güzeli hem Türkiye’de hem de kendi ülkesinde marka yüzü yapmak isteyen firma, Elbani’ye 30 saniyelik reklam için de 500 bin lira teklif etmişti.

YouTube video

Bu arada çiftin rol aldığı Pitbull’un klibi, önceki akşam Fas’taki bir TV programında duyuruldu. Murat Yıldırım’la eşi İmane Elbani’den övgüyle bahsedilen programda şarkıcı Jessica Sutta’nın kliple ilgili mesajı da yayınlandı.

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Aşkları Londra’da başlayan ve yaklaşık 3 aydır evli olan Murat Yıldırım’la Imane Elbani de bu güzel sürprizi Instagram’da paylaşıp yine hayranlarının tebrik mesajı yağmuruna tutuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.