İŞTE! Apple’ın yeni iPad Pro’su

Apple’ın beklenen yeni nesil tableti iPad Pro’sunun hangi özelliklerle geleceği netleşmeye başlıyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya bazı iddialar atılmış ve iPad Pro’nun yeni 10.5 inç’lik bir modelinin piyasaya sürülebileceği konuşulmaya başlanmıştı. Şimdi de İspanyol bir iPad aksesuar üreticisinin hazırladığı görseller ortaya çıktı ve bu iddialar yavaş yavaş gerçeğe dönüştü denebilir.

Twitter kullanıcısı Marc Alonso’nun ortaya çıkardığı bu görsellere göre yeni iPad Pro için kılık üretimine başlandı bile. Gerçi resmi bir görsel ne yazık ki ortada yok ama bunun sebebi tabii ki Apple’ın resmi olarak duyuruyu yapmamış olması.

Şu anda piyasada bulunan iPad Pro modelleri iki farklı ekran boyutuyla karşımıza çıkıyor. Bunlardan ilki 9.7 inç’lik küçük model, diğeri ise 12.9 inç’lik büyük iPad Pro.

shiftdelete.net’in haberine göre 10.5 inç’lik yeni modelin çok yüksek ihtimalle 9.7 inç’lik küçük modelin yerini alacağı. Ayrıca cihaz hakkında AMOLED ekrana sahip olmayacağı gibi iddialar da internette dolaşıyor. Apple için ortaya atılan son iddialarda ise iPad Pro’da A9X işlemcinin yerine yeni A10X işlemcisinin kullanılacağı ve yeni iPad Pro modelleri ile birlikte yeni bir iPad Mini modelinin de tanıtılacağı gibi ifadeler de yer alıyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.