Murat Yıldırım, görenleri şaşırttı

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani, Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği 25. Altın Objektif Ödülleri gecesine katıldı. Murat Yıldırım, Ramo dizisindeki karakteri ile ‘Yılın Aksiyon Erkek’ ödülünü alırken eşinin paylaşımında Yıldırım’ın yüzündeki değişiklik gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları “Abi dublör mü gönderdin?” yorumunda bulundu.

Murat Yıldırım, geçtiğimiz yıl final yapan Ramo dizisindeki performansı ile Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği 25. Altın Objektif Ödülleri gecesinde “Yılın Aksiyon Erkek” ödülünün sahibi oldu.

Eşi İman Elbani ile ödül törenine katılan Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı “Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği güzel gecede ‘En İyi Aksiyon Erkek Oyuncu’ ve ‘En İyi Aksiyon Dizisi’ ödülü için teşekkürler. Bütün Ramo ekibimi tebrik ediyorum ve bizi her zaman destekleyen cefakar Ramo fan club teşekkürler. Benim ödülümde çok büyük desteği olan sevgili eşime teşekkürler” paylaşımına düştüğü notla teşekkür etti.

42 yaşındaki Murat Yıldırım’ın yüzündeki değişiklik, takipçilerine büyük şaşkınlık yaşattı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun paylaşımında filtre kullandığını söylerken bazıları da cilt gençleştirme yaptırdığını savundu.

blank

İşte Murat Yıldırım’ın paylaşımına gelen yorumlar:

“Murat fotoğrafta çok değişik çıkmamış mı, bana mı öyle geldi?”

“Murat Yıldırım neden Murat Yıldırım’a benzemiyor?”

“Fotoğraftaki Murat Yıldırım mı, dublörü mü? Bir tuhaflık var”

“Bence ya filtre var ya da cilt gençleştirme yaptırmış.”

“Murat Bey çok değişmemiş mi?”

“Yüzü çok değişmiş. Ne bilmiyorum ama yabancı gibi geldi.”

“Abi dublör falan mı gönderdin?”

“Tanıyamadım!”

“Murat Yıldırım’a photoshop mu yapmışlar?”

“Birinci ve üçüncü fotoğrafta sanki Murat Yıldırım değil”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.