Murat Dalkılıç intikam mı alıyor?

Boşanacakları konuşulan Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur’un başrolünü paylaşacakları filmin kadrosunda kriz çıktı.

Ünlü popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur’un sürekli ayrıldıkları dedikodusu çıkmış ikili bu haberleri yalanlamıştı. En sonunda Boluğur kendisine ev tutarak eşinin yanında ayrıldı. Birlikte film çekmeleri de bu ayrılığın ardından bozulunca Dalkılıç, eşinin yerine eski aşkı Ekin Türkmen’i oynatacağı iddia edildi.

MURAT DALKILIÇ İNTİKAM MI ALIYOR?

Boşanacakları konuşulan Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur’un başrolünü paylaşacakları filmin kadrosunda da kriz çıktı. Birlikte oturdukları evden ayrıldığı konuşulan Merve Boluğur son anda oynamaktan vazgeçti. Murat Dalkılıç rolü 2010-2012 arasında büyük aşk yaşadığı Ekin Türkmen’e verdi. Dalkılıç’ın bu hamlesi “İntikam mı alıyor” dedikodularını da beraberinde getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.