Murat Dalkılıç’tan ‘Merve Boluğur’ açıklaması

Merve Boluğur’un geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda çocuk istediğine dair yaptığı açıklamaların ardından eski eşi Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu. “Artık bir şey söylemek lazım” diyen Dalkılıç, Boluğur’un bahsettiği kişinin kendisi olmadığını ifade etti. Dalkılıç, ünlü çifti yeniden birlikte görmek isteyenlere “Bunları konuşmak için üstünden çok fazla zaman geçmedi mi? Hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz ama film biteli çok oldu” yanıtını verdi.

‘Acemi Cadı’, ‘Aşk Yeniden’, ‘Küçük Sırlar’, ‘Kuzey Güney’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ gibi dizilerde rol alan ve son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde Eser Yenenler’in ‘Linç@’ adlı YouTube progamda “Ben mutlu bir yuvam olsun istedim… Çok acıklı konuştum ama! Hep bir erkek çocuğum olsun istedim” açıklamasını yapmıştı.

Boluğur’un sözlerinden sonra sosyal medyada eski eşi Murat Dalkılıç hedef gösterilerek özel video hazırlandı.

‘HEDEF GÖSTERİLEN KİŞİ BEN DEĞİLİM’
O videonun Boluğur’un hayranları tarafından kendisine gönderilmesine tepki gösteren Dalkılıç, Instagram hesabından yayınladığı videoda şunları söyledi:

“Günlerdir DM kutuma gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. Ben de son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyorum o yüzden konuyla pek ilgilenemedim. Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım. Bana gönderdiğiniz video güzel bir edit. Orada hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim.

Eski karım ne benimle beraberken ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor. Muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor. Biraz üzüleceksiniz ama… Bir bunları konuşmak için üstünden çok fazla zaman geçmedi mi? Ben hatırlamıyorum siz hatırlıyorsunuz. Hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz ama film biteli çok oldu.”

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur 2015’te evlendi, 2017’de boşandı. Boluğur’un Dalkılıç’tan sonra 2022’de DJ Mert Aydın’la yaptığı ikinci evliliği de sadece 53 gün sürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.