Murat Boz aldığı ölüm haberiyle yıkıldı! Diyecek bir şey bulamıyorum

Şarkıcı Murat Boz, kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla’nın ölüm haberiyle yıkıldı. Boz, Instagram hesabından yayınladığı videoda gözleri dolarak “Beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Keşke daha önce haberim olsaydı. Diyecek bir şey bulamıyorum” diye konuştu.

Ünlü şarkıcı Murat Boz, aldığı üzücü bir haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Boz, kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla’nın hayalini gerçekleştirmek için ailesine ulaştı ancak aldığı ölüm haberiyle sarsıldı.

Şarkıcı, Instagram hesabından bir video yayınlayarak üzüntüsünü dile getirdi.

‘KEŞKE DAHA ÖNCE HABERİM OLSAYDI’
Gözleri dola ve konuşmakta güçlük çeken şarkıcı, “Benim için çok zor bir video. Sıla’nın beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Annesiyle konuştum. Ben ulaştığımda yoğun bakıma girmişti. Sıla’mız melek oldu. Allah rahmet eylesin. Keşke daha önce haberim olsaydı. Diyecek bir şey bulamıyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.