Amazon Prime abonelik ücretine yüzde 393 zam yaptı

Amazon Prime, uzun bir süre Türkiye’de uyguladığı 7.90 TL’lik abonelik ücretini sabit tutarken, bugün itibarıyla üyelik ücretine yüzde 393 zam yaptı. Uygulama artık aylık 39 TL karşılığında kullanılabilecek.

ABD’li iş insanı Jeff Bezos’a ait alışveriş sitesi Amazon bünyesinde yer alan Amazon Prime’ın Türkiye abonelik ücretine zam geldi.

2020’den beri aylık 7.90 TL olan paket, 25 Nisan Salı itibarıyla kullanıcılara 39 TL’den sunuluyor. Zamlı fiyat 25 Mayıs’tan sonraki ilk fatura döneminden itibaren geçerli olacak.

30 GÜN ÜCRETSİZ DENEME SÜRESİ
Ücretsiz kargo, ekstra indirim ve film-dizi içeriklerine erişme imkanı sunan Amazon Prime’ın sitesinde yeni fiyatla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

“30 gün ücretsiz deneme süresinden sonra Amazon Prime aylık sadece 39 TL. İstediğin zaman iptal edebilirsin.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.