Demet Akalın’dan çok konuşulacak itiraf: Okan için FBI’dan kağıt aldım

Her fırsatta birlik beraberlik pozu veren ünlü şarkıcı Demet Akalın, boşandığı ve daha sonra birlikte yaşamaya başladığı Okan Kurt hakkında çok konuşulacak itirafta bulundu. Kurt’un Amerika için vize alamadığını söyleyen pop şarkıcısı katıldığı bir magazin programında eski eşi için FBI’dan temiz kağıdı aldırdığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. 12 yıldır birlikte olduğu Okan Kurt ile yeniden evlenmeyeceğini söyleyen Akalın, hayat arkadaşı için neden FBI’dan kağıt aldığını da açıkladı.

Okan Kurt’un Amerika’ya vize alamadığını söyleyen Akalın açıklamasında, “Okan, benim tanımadığım evli arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Doğum gününe de çağırmıyor o arkadaşlarını eşleriyle tanışmayayım diye galiba. O da bana ‘Sen Amerika’ya gidiyorsun’ diyor da o Amerika’ya gelemiyor. Gelse onunla giderim” dedi.

AMERİKA’DA AVUKAT TUTTU
Akalın, Okan Kurt ile ilgili şu itirafta bulundu:

“Mahkemelik olduğu için vize alamıyor. Hızlı araba kullanmaktan cezası bitti ama sisteme düşmemiş. Orada avukat tutarak FBI’dan temiz kağıdı aldım. Ne yaptığını öğrenmek istedim çünkü neden alınamadığını öğrenmek için. Okan’ın bütün temiz kağıtları var. Okan’a çok güveniyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.