Murat Başoğlu ile Hande Bermek aynı evi paylaşıyor

Bodrum’da bir teknede öpüşürken görüntülenen, günlerdir “öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile yasak aşk yaşadığı” konuşulan Murat Başoğlu ile aldatılan eş durumuna düşen Hande Bermek’in, hala aynı evde yaşadığı ortaya çıktı.

Murat Başoğlu’nun Bodrum’da bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının, öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia edildi. İkilinin, yasak aşkının uzun yıllardır devam ettiği öne sürüldü. Ünlü sunucu, skandalı reddedip birlikte görüntülendiği kadının başka bir kadın olduğunu ileri sürse de Selçuk Kabadayı’nın eşine boşanma davası açması ve avukatının “Burcu Başoğlu Kabadayı, Murat Bey’in öz yeğenidir” açıklaması şok etkisi yarattı.

Sözcü’nün haberine göre; “öz ağabeyinin kızıyla ilişkisi olduğu” haberleriyle gündemden düşmeyen ünlü sunucu, kendisini Gündoğan’da bulunan evine kapattı. Evinin yeri birçok kişi tarafından öğrenilen Murat Başoğlu, bir saniye olsun dışarı adım atmıyor.

ALDATILAN EŞ HANDE BERMEK’İN MORALİ ÇOK BOZUK

Aldatılan eş durumuna düşen Hande Bermek, yaşadığı büyük şok üzerine kendisini eve kapattı. Denize sıfır villası olan Bermek, uzun süre sonra evinin bahçesinde görüntülendi.

Bir kadın arkadaşıyla sohbet eden Bermek’in, bir ara gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Yanında bulunan arkadaşının sakinleştirmesiyle biraz durgunlaşan Bermek, bu kez de gelen telefona sinirlendi ve “Allah kahretsin” diye haykırdı.

14 yaşında bir oğulları bulunan çiftin, hala aynı evde yaşaması şaşkınlık yarattı. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.