Muhteşem Yüzyıl Kösem’e Kıbrıslı oyuncu Eda Kandulu’da katıldı

Kıbrıslı oyuncu Eda, “Muhteşem Yüzyıl Kösem” de

Tims Productions’un yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun’un oturduğu başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger ve Canan Ergüder’in yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem’e Kıbrıslı oyuncu Eda Kandulu da katıldı.

Önümüzdeki aylarda ekrana gelmeye hazırlanan dizide rol almaya hazırlanan Eda Kandulu “ Bugün sabah sete gideceğim. Hayırlı olsun” dedi.
2. sezonunda Sultan 4. Murat’ın dönemi konu edilecek.

eda-kandulu

Dizi yeni hikâyesiyle beraber kadrosunu da değiştird. Metin Akdülger’in kasım ayında başlaması planlanan yeni sezonda Sultan 4. Murat’a hayat vereceği Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine Farah Zeynep Abdullah, Canan Ergüdar ve Burak Yamantürk de katılmıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=JzLcQVJzEu8

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.