Mucize Doktor dizisinin ünlü oyuncusu Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu evleniyor!

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterine hayat veren ünlü oyuncu Taner Ölmez’in yakın bir zamanda sevgilisi Ece Çeşmioğlu’nu ailesinden isteyeceği ve evleneceği iddia edildi.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinin ünlü oyuncusu Taner Ölmez, uzun bir süredir oyuncu Ece Çeşmioğlu ile birlikte.

blank
Taner Ölmez – Ece Çeşmioğlu

Evlilik hazırlıkları yapan ikili, dedikodulara göre ileriki haftalarda sözlenecek. Çeşmioğlu’nu ailesinden isteyecek olan Taner Ölmez’in Bağdat Caddesi’nden ev aldığı öğrenildi. Dedikoduya göre Ölmez, değeri 3 milyon TL olan bir satın aldı ve sevgilisi Ece Çeşmioğlu ile evlendikten sonra bu evde yaşamayı planlıyor. Ölmez’in evliliğe yakın bir zamanda evin anahtarını sevgilisi Ece Çeşmioğlu’na vereceği ve evi kendi zevkine göre döşemesini isteyeceği öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.